ČMTF spolupracuje na TV seriálu MAŽORETKY!

04.08.2021 18:35
Vážené vedoucí, trenéři, rodiče a mažoretky,
oslovujeme Vaší mažoretkovou skupinu na základě navázání úzké spolupráce České Mažoretkové a Twirlingové Federace s Filmovou produkcí a distribucí Petra Hejzlara Hejfilm, https://www.hejfilm.cz/, a to konkrétně v projektu, který chystá zmíněná filmová a TV produkce. Jedná se o unikátní projekt v podobě TV seriálu z mažoretkového prostředí, s výstižným názvem MAŽORETKY. 
Chtěli bychom Vás požádat o předání následujících informací co nejkratší cestou dívkám (svěřenkyním) z vašeho klubu/týmu/skupiny. Seriál prioritně vzniká pro online služby jako je Netflix a Stream s návazností na uvedení v jedné z celoplošných TV stanic. Vzhledem k rozsahu projektu je pro seriál potřeba velké množství mažoretek všech věkových kategorií, a to jak do hlavních, tak i vedlejších rolí. Ze známých herců jsou v jednání pro účinkování v seriálu herci jako Eva Čížkovská, Ivan Vyskočil, Norbert Lichý, Alice Bendová či Tomáš Magnusek. 
V případě zájmu Vaší svěřenkyně účastnit se tohoto projektu a zahrát si v seriálu i po boku výše jmenovaných herců není nic jednoduššího, než, se registrovat do hereckého rejstříku. Registraci do hereckého rejstříku je možné provést na adrese: www.hereckyrejstrik.eu .
Jednorázový poplatek na dobu neurčitou za osobu je k registraci do hereckého rejstříku určen v částce 300,- Kč. Všechny řádně zaregistrované zájemkyně o hereckou roli nebudou „použité“ pouze pro seriál MAŽORETKY, ale budou z tohoto rejstříku bráni i na další různé projekty uskutečněné prostřednictvím Filmové produkce a distribuce Petra Hejzlara Hejfilm. Registrované „herečky“ budou také nabízeny i dalším spřízněným produkcím do jejich televizních a filmových projektů.
Realizace první sezóny seriálu MAŽORETKY je plánována v horizontu srpen 2021 až července 2022. Natáčení seriálu bude probíhat v různých koutech České
republiky a jedna epizoda (jeden seriálový díl) bude vyráběna zhruba čtyři až pět natáčecích dnů. Celkem by v první sezóně mělo být natočeno 25 seriálových dílů.
Informace k seriálu naleznete už nyní na FB stránce:  https://www.facebook.com/serialmazoretky
 
V případě dotazů neváhejte kontaktovat generálního manažera České Mažoretkové a Twirlingové Federace Jaromíra Vápeníka tel: 604 209 614, či své dotazy můžete zaslat přímo na e-mail: serialmazoretky@seznam.cz , nebo zavolat přímo autorovi a režisérovi projektu panu Romanu Florianovi tel.: 605 945 486. 
Pokud Vaše svěřenkyně (mažoretka) je mladší 16 let, je nutné, aby za ní jednal její zákonný zástupce. 
 
Petr Hejzlar, majitel firmy Hejfilm a producent projektu.