Novinky pro soutěžní sezonu 2019

20.03.2019 11:50
1/ FINANČNÍ ODMĚNY
Ve finálovém kole MČR ČMF 1. - 2.6. v Čáslavi u velkých formací budou na konci finále veškerá první místa velkých formací všech kategorií vloženy do losovacího koše. Zvlášť bude koš pro první místa výk. třídy "A" a zvlášť pro první místa výk. třídy "B". Jeden z diváků finálového kola vylosuje na konci předání cen za celkové umístění ve finále jednu hlavní cenu.  Tou bude pro výkonnostní třídu "A" finanční odměna ve výši 10.000,- Kč a pro výkonnostní třídu "B" finanční odměna ve výši 5.000,- Kč. Podmínkou předání finanční hotovosti je, že zástupce za vylosovaný tým musí být přítomen samotného vyhlášení, v opačném případě se losuje znovu.
 
2/ NOVÍ SOUTĚŽÍCÍ (začátečníci)
Nový soutěžící ve výkonnostní třídě "B" (začátečníci), kteří v České Mažoretkové Federaci doposud nikdy na MČR ČMF nesoutěžili,  nemusí být v kvalifikačních kolech členy ČMF a v tomto případě hradí v kvalifikačních kolech pouze startovné
 
3/ FANCLUB ČMTF
Rodiče a děti (návštěvníci soutěží pořádaných ČMTF) se budou moci zaregistrovat za určitý jednorázový poplatek jako členi Fanclubu ČMTF a tím získat vstupné na soutěže pořádané ČMTF pro rok 2019 zdarma a k tomu ještě několik dalších výhod.
Všichni řádně přihlášení členi ČMTF (soutěžící, vedoucí a trenéři) obdrží od sezóny roku 2019 registrační kartičku člena ČMTF
Veškeré tyto a další podrobné informace vč. přihlášek na člena Fanclubu ČMTF se objeví během následujících 14 dní na internetových stránkách www.czechmajorettes.cz.