Nejnovější informace k soutěžnímu roku 2021

02.05.2021 20:11
Vážení zájemci o členství v ČMTF, trenéři, vedoucí a atleti,
dle současné koronavirové situace rada ČMTF na svém jednání rozhodla, že se definitivně k 19.4. posouváme s pořádáním MČR ČMTF do III. varianty
O jakou variantu se jedná a další důležité informace uvádíme níže v následujících bodech.
 
1) III. Varianta, MČR ČMTF 2021 proběhne 31.7. – 1.8.2021 ve SH v Kadani.
V případě většího počtu přihlášených na toto finále by se mohlo soutěžit již v pátek 30.7. od 15:00 hod. sóloformacemi. Zdali se dle této varianty bude soutěžit se rozhodne nejpozději do 15. června. Pokud se dle III. varianty z důvodu koronavirové situace soutěžit nebude moci, tak se rovnou přechází na další možnou variantu.
 
2) Přihlášky na soutěžní vystoupení na toto finále (31.7. – 1.8.) budou spuštěny na našich stránkách do poloviny měsíce května. Jakmile budou přihlášky spuštěny, tak to dáme na vědomí všem vedoucím a trenérům prostřednictvím jejich e-mailu.
 
3) V sobotu 15.května od 18:00 hodin proběhne online setkání vedení ČMTF s vedoucími a trenéry. Pokud kdokoli kdo není v současné době členem ČMTF bude mít zájem se zúčastnit tohoto online setkání, tak ať pošle svůj e-mail na e-mail: jaromirvapenik@seznam.cz.
 
Zoom link bude zaslán na e-mailovou adresu všem zájemcům o online setkání, vedoucím a trenérům jeden týden před samotným online setkáním.
 
4) 15.5. na online setkání se také mimo jiné dozvíte podrobnosti o připravované online soutěži ČMTF, která by měla proběhnout v sobotu 26.6.2021.
 
5) Pohárová soutěž Postoloprtský Střevíc zatím zůstává v termínu neděle 15.8.2021. Nejpozději v průběhu druhé poloviny června se rozhodne na základě koronavirové situace v ČR, zdali se tato soutěž uskuteční ve výše uvedeném termínu či později.
 
Na viděnou s Vámi všemi se těší rada České Mažoretkové a Twirlingové Federace.