Informace o posledním jednání Rady federace ČMTF

01.03.2021 14:34

Dobrý den vážení trenéři, vedoucí a atleti,
dovolte mi, abych Vás informoval o posledním jednání Rady federace ČMTF.

Co se týče vašich odpovědí zdali začít MČR 3.4. či až 22.5., tak jednoznačně od Vás převládl návrh začít až 22.5. 2021 Takže já začnu rovnou, jak to doposud vypadá s MČR ČMTF na rok 2021.

Dle našich získaných informací to vypadá tak, že dříve jak v letních měsících letošního roku se k soutěžím, tak abychom je mohli uspořádat s mírnějšími opatřeními kvůli kovidu bohužel nedostaneme. Z tohoto důvodu jsem zarezervoval haly a tělocvičny, tak jak byly volné do konce letošního roku, tak abychom letos pokud to jen trochu bude možné, naše MČR ČMTF opravdu uspořádali, i když to bude bohužel třeba jen jedno jediné finálové víkendové kolo.

Níže Vám zde zasílám veškeré informace ohledně rezervace hal a tělocvičen.

 

Varianta II.

Čáslav kvalifikace  22.5., rezerva 23.5.

Louny kvalifikace   29.5., rezerva 30.5.

Kadaň finále + Český pohár v twirlingu 19.6. – 20.6.

V případě většího počtu postupujících z kvalifikace do finále by se mohlo soutěžit již v pátek 18.6. od 15:00 hod. sóloformacemi

Zda-li se dle této varianty bude soutěžit, se rozhodne nejpozději do 10. dubna. Pokud se dle II.varianty soutěžit nebude, tak se rovnou přechází na III.variantu

 

Varianta III.

Kadaň pouze již finále + Český pohár v twirlingu 31.7. – 1.8.

V případě většího počtu přihlášených na finále by se mohlo soutěžit již v pátek 30.7. od 15:00 hod. sóloformacemi)

Zdali se dle této varianty bude soutěžit se rozhodne nejpozději do 15. června. Pokud se dle III.varianty soutěžit nebude, tak se rovnou přechází na IV.variantu

 

Varianta IV.

Louny pouze již finále + Český pohár v twirlingu 30.10. –  31.10.

V případě většího počtu přihlášených na finále by se mohlo soutěžit již v pátek 29.10. od 15:00 hod. sóloformacemi)

Zdali se dle této varianty bude soutěžit se rozhodne nejpozději do 15. září. Pokud se dle IV.varianty soutěžit nebude, tak se rovnou přechází na V.variantu

 

Varianta V.

Postoloprty pouze již finále 4.12. –  5.12.

Zdali se dle této varianty bude soutěžit se rozhodne nejpozději do 31. října.

V Postoloprtech by se nesoutěžilo v pochodovém defilé a ani v twirlingu.

 

Varianta VI. – již pouze on-line

Pokud se nebude moci z důvodu kovidové pandemie soutěžit ani dle V. varianty, tak MČR ČMTF proběhne v měsíci prosinci 2021 on-line soutěží, pravidla MČR ČMTF on-line vč. disciplín ve kterých by se mělo soutěžit budou uveřejněny na našich stránkách v měsíci září 2021.

Startovní přihlášky na MČR ČMTF se spustí na našich stránkách v březnu 2021.

Registrační (členské) přihlášky jsou na našich stránkách stále otevřeny.

Pohárová soutěž v mažoretkách a twirlingu Postoloprtský Střevíc, by se mohla letos uskutečnit v neděli a to 15.8. nebo v neděli 17.10.

V neposlední řadě bych Vám chtěl oznámit, že v neděli 7. února proběhla on-line Valná hromada EMA a po několika měsíčním vyjednávaní se nám podařilo prosadit na dobu dvou let do pětičlenného výkonného výboru EMA našeho víceprezidenta pana Daniela Zíbrta a dále, že se v měsíci květnu až červnu v letošním roce by se mělo definitivně rozhodnout zdali se v listopadu 2021 uskuteční ME EMA v Chorvatsku a nebo zdali se letošní ME EMA z důvodu koronaviru bohužel neuskuteční.

Jako poslední mou dnešní informaci bych Vám chtěl sdělit, že v měsíci dubnu připravuje Rada federace ČMTF s Vámi všemi on-line setkání. Přesný termín tohoto on-line setkání  vč. přihlašovacích údajů apod. budou minimálně s týdenním předstihem všem vedoucím týmům, kteří jsou členy ČMTF oznámeny na jejich email.

 

V závěru mé dnešní zprávy Vám všem přeji Vám hlavně pevné zdraví a těším se s Vámi všemi snad již v letošním roce na našem MČR ČMTF na viděnou.

Jaromír Vápeník, generální manažer ČMTF